«ولی فقیه» در ایران بسیار فروتن است و همانند مردم زندگی سادهای دارد. در میان همتایان او کمتر کسی را میتوان در این حد از زهد و وارستگی سراغ گرفت.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روزنامه فرامنطقهای "رأی الیوم" در یادداشتی به بررسی تحولات اخیر ایران بعد از افزایش نرخ بنزین پرداخت و آشوبهای خیابانی را بخشی از سناریوی خارجی برای مقابله با جمهوری اسلامی توصیف کرد. در این یادداشت آمده است:
«رهبر ایران با حمایت از مصوبه سران سه قوه این کشور نشان داد که به احترام آرای اکثریت، از مقامات دولتی هرچند که از جناح اصلاح طلب باشند پشتیبانی میکند. آیتالله خامنهای از منظر و جایگاه یک رهبر معنوی، کاملا محکم به منافع ملی و مصالح سیاسی اندیشید تا لغو مصوبه یادشده به تقابل با دولت تعبیر نشود.
در عین حال، او خردمندانه موافقت خود را به حمایت از اقشار ضعیف و متوسط مشروط نمود تا دولت از مسیر اقتصاد مقاومتی به اصلاح امور بپردازد؛ چراکه ایران کشوری مستقل است و از صنایع و تولیدات ملی برخوردار میباشد.
"ولی فقیه" در ایران بسیار فروتن است و همانند مردم زندگی سادهای دارد. در میان همتایان او کمتر کسی را میتوان در این حد از زهد و وارستگی سراغ گرفت. به همین دلیل بعد از فروکش کردن اعتراضات خیابانی که با موجسواری خرابکاران همراه بود، شاهد تظاهرات میلیونها نفر حتی شهروندان اهل سنت در حمایت از نظام اسلامی و پشتیبانی و تأیید رهبر جمهوری اسلامی بودیم.
پس از موضعگیری برخی مقامات امریکایی و اسرائیلی که خواستار شورش بیشتر شده بودند، بسیاری از جوانان ایرانی که در ظاهر به سیاست اهمیتی نمیدهند نیز برای اعلام حمایت از نظام به خیابان آمدند.
ایران دارای یک سیستم دموکراتیک، ملی و مذهبی بدون سهمیهبندی [حزبی ـ. قومی ـ. مذهبی]است و به همین دلیل مسئولانش میتوانند راهحلهای سریع برای مشکلات بیابند. آنها علاوه بر عنصر معنویت، کشور را با دانش و محاسبه و اقتصاد مقاومتی اداره میکنند که تنها راه مقابله با استکبار است.
از اقدامات خوب ایرانیها بعد از انقلاب اسلامی، پایان دادن به حضور دیپلماتهای امریکایی در کشورشان بود که فرصت خرابکاری مستقیم و کودتا را از واشنگتن گرفت.
اتفاقات اخیر در پی افزایش بهای بنزین نیز در حقیقت با تقابل دو جبهه، یعنی امریکا ـ. اسرائیل ـ. سعودی در یک سو و در سوی دیگر محور مقاومت به رهبری ایران، مرتبط بود؛ کارزاری که از تهران تا بغداد، بیروت، غزه و صنعا امتداد دارد.
بهنظر میرسد که مخالفان جمهوری اسلامی نمیخواهند از شکستهای گذشته درس بگیرند و همچنان در سودای انقلاب رنگی هستند.
کافی است حادثه ۲۸ ژوئن ۱۹۸۱ (فاجعه هفتم تیر) را بهیاد بیاوریم که بر اثر بمبگذاری تروریستی ۷۲ شخصیت عالیرتبه جمهوری اسلامی کشته شدند و انقلاب نوپا اغلب نیروهای شاخص خود را از دست داد.
اما جمهوری اسلامی مانند ققنوس دوباره از خاکستر برخاست و سیاست "نه شرقی؛ نه غربی" را دنبال کرد.
مخالفان ایران، بهویژه رژیمهای عربی، باید شرط بندی روی امریکا را که حتی میخواهد در لقمه غذایشان نیز با آنها شریک شود، متوقف کنند. بعضی از این کشورها اگر صادرات گندم امریکا قطع شود، از تأمین نان خود هم عاجز خواهند ماند.
دروغپردازی شبکههای "العربیه" و "الحره" را باور نکنید. جمهوری اسلامی ایران، بدون اغراق، صدها برابر قویتر از تصورات شماست. ایرانیها تحت تحریم قرار دارند، اما هرروز خودکفاتر میشوند و از تهدیدها فرصت میسازند.»